[kleo_gap size=”150px”]

Κατασκευή Ιστοσελίδων

[kleo_gap]

Η δημιουργία και κατασκευή μίας νέας ιστοσελίδας για εμάς, είναι ένα πάρτι και όταν αγαπάς κάτι τόσο πολύ το αποτέλεσμα δεν μπορεί να μην είναι μοναδικό!

Οι Υπηρεσίες Μας

Θέλουμε να κάνουμε την ζωή σας πιο εύκολη και πιο απλή. Έτσι αναπτύξαμε τον τρόπο της συνεργασίας μας που σας δίνει την δυνατότητα να απασχολήστε πολύ λιγότερο με την ιντερνετική σας ταυτότητα.

[kleo_gap size=”40px”]

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Δημιουργία δυναμικής ιστοσελίδας με τα χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας. Εύκολα το υπόσχονται πολλοί, λίγοι το πραγματοποιούν. Σύμφωνα με έρευνα μόνο το 25% των ιστοσελίδων παραδίδονται έτσι όπως το ζήτησε ο πελάτης. Προσοχή λοιπόν στην επιλογή του συνεργάτη σας.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Στην εποχή μας όλα τρέχουν πολύ γρήγορα. Αυτό που ήταν «σύγχρονο» πέρυσι, φέτος έχει αντικατασταθεί από κάτι, πιο μοντέρνο, πιο εξελιγμένο. Τα site των ανταγωνιστών σας φαίνονται καλύτερα από το δικό σας; Ήρθε η ώρα να βελτιώσετε την εικόνα της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο.

SOCIAL MEDIA

Μια σελίδα στα social media πλέον είναι άμεση προτεραιότητα και ανάγκη για κάθε επιχείρηση. Είναι το μέσο που θα εκτοξεύσει την αναγνωρισιμότητα της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας. Δημιουργούμε ισχυρές και αποτελεσματικές σελίδα στα Social Media. Αποκτήστε τη δική σας κοινότητα φίλων σήμερα κιόλας!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

H Εταιρική Ταυτότητα(corporate id) είναι το «Α» στην αλφάβητο των επιχειρήσεων. Τα βασικότερα στοιχεία της εταιρικής ταυτότητας αποτελούν το λογότυπο, η επαγγελματική κάρτα, οι φάκελοι, έντυπα όπως μπλοκ σημειώσεων, banners κ.λ.π. Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί την ταυτότητα της επιχείρησής σας.

ONLINE ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η προβολή στο διαδίκτυο είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος διαφήμισης. Ωστόσο για να είναι αποτελεσματική η διαδικτυακή διαφήμιση πρέπει να υπάρχει εμπειρία και γνώση του αντικειμένου. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε!

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP

Αν θέλετε ένα eshop που θα το ζηλεύουν οι ανταγωνιστές σας, μόλις βρήκατε τους ανθρώπους σας. Με μοναδική εμφάνιση, λειτουργική και εύκολη προσθαφαίρεση προϊόντων, τρόποι αποστολής και πληρωμής με επιλογή του πελάτη, προτεινόμενα προϊόντα κ.α.

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ (SEO)

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων ή αλλιώς Seo. Μπορούμε να κάνουμε την ιστοσελίδα σας να εμφανίζεται στις υψηλότερες θέσεις των μηχανών αναζήτησης. Το κάνουμε για τους είδη πελάτες μας, μπορούμε να το κάνουμε και για εσάς.

[kleo_portfolio filter=”no” excerpt=”no” image_size=”450X350″]

Τι θα δημιουργήσουμε;

Η ιστοσελίδα που θα σας παραδώσουμε θα ξεπεράσει ακόμη και τις προσδοκίες* σας!

[kleo_gap size=”100px”]

ΕΤΑΙΡΙΚΗ

Δημιουργία μιας απόλυτα δυναμικής ιστοσελίδας, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αλλάξετε τις κατηγορίες, τις σελίδες, τις φωτογραφίες και γενικότερα όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, απλά και εύκολα. Όταν λέμε εύκολα εννοούμε πολύ εύκολα, και αυτός είναι ένας από τους χιλιάδες λόγους που χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα του wordpress. Στη νέα σας ιστοσελίδα υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης φωτογραφικών άλμπουμ, όπως και ενότητα με τα νέα της επιχείρησης, τα οποία παρουσιάζονται σύμφωνα με την ημερομηνία δημοσίευσής τους.

E-SHOP

Η απαίτηση του κόσμου για δημιουργία καθαρών και λειτουργικών e-shop έκανε τους κατασκευαστές ιστοσελίδων να κάνουν τεράστια άλματα σε αυτό το κομμάτι ενδιαφέροντος. Αν θέλετε ένα eshop που θα το ζηλεύουν ακόμη και μεγάλα ονόματα του εμπορίου, μόλις βρήκατε τους ανθρώπους σας. Δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από ότι έχετε δει, απεναντίας θα είναι τελειότερο από κάθε σας προσδοκία. Μοναδική εμφάνιση, λειτουργική και εύκολη προσθαφαίρεση προϊόντων, τρόποι αποστολής και πληρωμής με επιλογή του πελάτη, προτεινόμενα προϊόντα κ.α.

PORTAL/BLOG

Το συγκεκριμένο πακέτο περιλαμβάνει ιστοσελίδες ενημερωτικού & ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Αποτελεί ιδανική επιλογή για ειδησεογραφικά websites και portals τα οποία έχουν πληροφορίες και πολυμέσα χωρισμένα σε κατηγορίες και υποκατηγορίες. Στην ουσία προσαρμόζουμε την ιστοσελίδα έτσι ώστε να μπορεί να φιλοξενεί και να εμφανίζει άρθρα, video και φωτογραφίες με τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο ώστε να φέρνει έσοδα στους διαχειριστές και δικαιούχους.

Η ιστοσελίδα διαθέτει έξυπνο μηχανισμό διαχείρισης των διαφημίσεων και των banners. Πίο συγκεκριμένα, μπορείτε να επιλέξετε εύκολα τις διαφημίσεις σε ποιο σημείο θα εμφανίζονται σε κάθε κατηγορία  ή σελίδα καθώς και την περίοδο προβολής τους.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Η συγκεκριμένη κατηγορία ιστοσελίδας είναι ιδανική για ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, studios και γενικότερα για όλα τα τουριστικά καταλύματα, που θέλουν εκτός από μία πλήρη online παρουσία & Online σύστημα κρατήσεων. Πλέον, ο κάθε πελάτης σας κάνει κράτηση μέσα από το σύστημα κρατήσεων της ιστοσελίδας σας, δεν θα είστε υποχρεωμένοι να καταβάλλετε προμήθεια σε κανένα άλλο site. Ο πελάτης εισάγει, τα άτομα, την άφιξη & την αναχώρηση & το σύστημα κρατήσεων του επιστρέφει τα διαθέσιμα δωμάτια & το συνολικό κόστος.

Ο πελάτης θα μπορεί να επιλέξει για τρόπο πληρωμής είτε με paypal, είτε με τραπεζικό έμβασμα, είτε με μία προκαταβολή που εσείς ορίζεται. Επιπλέον μπορείτε να ορίσετε διαφορετικές τιμές ανά τύπο δωματίου ανά περίοδο, αριθμό κλινών ανά δωμάτιο, επιπλέον χρέωση ανά παιδί & περιόδους σε προσφορά.

Επίσης μέσα από το σύστημα κρατήσεων μπορείτε να βλέπετε τη διαθεσιμότητα των δωματίων, τη λίστα των πελατών & το ιστορικό κρατήσεων. Ο μηχανισμός κρατήσεων μπορεί επίσης να τροποποιηθεί για να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του δικού σας καταλύματος.

REAL ESTATE

Σημασία δεν έχει μόνο πόσα ακίνητα διαθέτετε, αλλά και πόσο εύκολα θα τα βρουν οι πελάτες σας. Συνδυαστικά φίλτρα που λειτουργούν, κάνουν την ιστοσελίδα σας ένα χρήσιμο εργαλείο.

Το πακέτο κατασκευής Real Estate ιστοσελίδας, δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε μεσιτικού γραφείου. Περιλαμβάνει σύνθετο μηχανισμό φιλτραρίσματος των αποτελεσμάτων με συνδυαστική χρήση φίλτρων όπως (τ.μ, τιμή, τοποθεσία, τύπο κ.ο.κ).

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Αυτού του είδους οι ιστοσελίδες είναι ιδανικές όταν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ηλεκτρονικό οδηγό στον οποίο ο επισκέπτης θα βρίσκει ότι πληροφορίες αναζητάει π.χ. βιβλία, εργασία, διασκέδαση, εστιατόρια κ.λ.π. Ένας  χώρος πληροφοριών που θα σας προσφέρει την δυνατότητα να δημιουργήσετε μία βάση δεδομένων με χιλιάδες επιχειρήσεις.

[kleo_gap size=”50px”]

*Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει, μόνο το 25% των ιστοσελίδων, παραδίδονται έτσι όπως το ζήτησε ο πελάτης, το υπόλοιπο 25% ο πελάτης δεν έμεινε ικανοποιημένος, και το τραγικότερο όλων, το υπόλοιπο 50% η ιστοσελίδα δεν παραδόθηκε ποτέ παρά την πληρωμή στον κατασκευαστή.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΑΣ.

Δυνατότητες Μέσω Κινητού

[kleo_gap]

Όλα τα θέματα και οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε είναι φιλικές προς τα κινητά τηλέφωνα και τα tablets. Άλλωστε δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, διότι όπως ανακοίνωσε η Google, η συμβατότητα των ιστοσελίδων με τις κινητές συσκευές είναι κριτήριο κατάταξης της μηχανής αναζήτησης.

[kleo_gap size=”200px”]

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Γιατί η σχέση τιμής απόδοσης - value for money - είναι ασύγκριτη με την αγορά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας διαμορφώνεται και προσαρμόζεται ώστε να είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα του πελάτη, είτε είναι Blog, είτε είναι εταιρική ιστοσελίδα, είτε είναι ηλεκτρονικό κατάστημα.

[kleo_divider type=”long” position=”right” icon_type=”typicons” icon_size=”large” icon_typicons=”typcn typcn-briefcase”][kleo_gap size=”55px”]

5X12 ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Εδώ γνωρίζετε ότι δεν είστε μόνοι, διότι παρέχουμε υποστήριξη τις περισσότερες ώρες και ημέρες του έτους. Ότι πρόβλημα αντιμετωπίσετε, εμείς θα είμαστε δίπλα σας. Καλοί πελάτες είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες.

[kleo_divider type=”long” position=”right” icon_type=”fontawesome” icon_fontawesome=”fa fa-life-ring” icon_size=”large”][kleo_gap size=”60px”]

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Στον χρόνο παράδοσης είμαστε «Άγγλοι». Η νέα σας ιστοσελίδα, θα παραδοθεί και θα δημοσιευτεί τη προγραμματισμένη ημερομηνία. Δεν θα καθυστερήσουμε ούτε μία ημέρα.

[kleo_divider type=”long” position=”right” icon=”clock” icon_size=”large”]

ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ

Οι δεσμεύσεις μας, θα πραγματοποιηθούν στο ακέραιο. Αν δεν μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε κάτι, θα το γνωρίζετε από την πρώτη στιγμή. Από την αρχή θα έχετε γνώση για το ακριβές ποσό, για τον χρόνο παράδοσης, όπως και για τα λειτουργικά έξοδα.

[kleo_divider type=”long” position=”left” icon_type=”fontawesome” icon_fontawesome=”fa fa-handshake-o” icon_size=”large”][kleo_gap size=”40px”]

WORDPRESS

Όλες οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε είναι με WordPress, και αυτό διότι το WordPress είναι ένα λογισμικό ανοιχτού κώδικα ( open source ) και είναι πανίσχυρο στην δημιουργία, επίσης πάνω από το 50% των top 100 websites στον κόσμο τρέχουν σε WordPress.

[kleo_divider type=”long” position=”left” icon_type=”fontawesome” icon_fontawesome=”fa fa-wordpress” icon_size=”large”][kleo_gap size=”40px”]

ΚΑΘΑΡΗ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι διαχειριστές ιστοσελίδων δεν είναι η δημιουργία περιεχομένου, αλλά η δυσκολία της δημιουργίας, π.χ. προσθήκη άρθρου, προσθήκη προϊόντος, διαμόρφωση δημοσίευσης. Εδώ τα πράγματα είναι απλά, λιτά και εύκολα.

[kleo_divider type=”long” position=”left” icon_type=”fontawesome” icon_fontawesome=”fa fa-file-code-o” icon_size=”large”]

Πείτε μας τι χρειάζεστε

Μπορείτε να μας γράψατε με λίγα λόγια, τι έχετε ανάγκη να δημιουργήσουμε για εσάς.

[kleo_gap size=”100px”]

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Το μήνυμά σας

  close
  Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο και μάθετε πρώτοι τις προσφορές και όλα τα νέα μας.
  Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο και μάθετε πρώτοι τις προσφορές μας και όλα τα νέα μας.